FIN

K&V
AKNEHOIDOT

Lähes kaikki meistä ovat kärsineet nolo akne kerralla tai toisella elämäämme, joko teini tai aikuinen. Se on yksi yleisimmistä iho olosuhteissa. Akne johtuu p.acnes bakteereja, joita esiintyy normaalisti elimistössä ja julkaistaan ​​tavallisesti kun iho irtoaa uloin kerros kuolleita ihosoluja. Joskus kuitenkin bakteerit tullut loukkuun ihon ja näppylä muotoja.

Varsinainen syy akne on lisääntynyt taso androgeenien, ensin havainnut murrosiässä. Androgeenien, aiheuttaa enemmän tuotannon tyypin kasvojen öljyä, joka tunnetaan tali. Kun bakteerit P. acnes on myös läsnä, akne muotoja. Täällä kuinka se tapahtuu: Tali tuo ihosolut ihon pinnalta, mutta kun se täyttää liikaa öljyä, avaaminen rauhanen tukkeutuu. Ylimääräinen öljy ja vanhat solut kytke kanavaan ja Whitehead tuloksia. Kun se laajenee, sen tumma kärki muodostaa mustapää. Bakteerit voivat sitten Multiple tukossa huokosiin aiheuttaa punainen, tulehtunut pimples ja alku akne. Ehto liittyy myös hormonaaliset muutokset, jotka liittyvät naisen ajan, raskaus tai vaihdevuodet.

Q: Kuka olisi ihanteellinen ehdokas Akne Käsittelyt?
: Ehdokkaita akne hoidot ovat ne, jotka ovat Mustapäiden, whiteheads ja pienempiä tai suurempia läiskät kasvot ja joskus kaulan, rintakehän yläosassa takana ja olkavarret.

K: Miten Akne hoidoista?
: On olemassa useita tapoja käsitellä akne. Ne ovat: IPL, kemiallinen kuorinta, LEP-lamppu, mikro-dermabrasion ja erityinen kosmeettisia akne hoitoja.

K: Mitkä ovat rajoitukset Akne Käsittelyt?
: Meidän täytyy tietää mitään reseptiä tai ei-reseptilääkkeitä otat hyvissä ajoin ennen hoitoa. Suun kautta ja paikallisesti lääkkeillä on ristiriitaisia ​​tuloksia.