FIN

VAPAUTUMINEN YLIMÄÄRÄISESTÄ RASVASTA (PowerShape)

PowerShape on ei-kirurginen ja ei-invasiivinen laite, jonka avulla voidaan vapautua ylimääräisestä rasvasta sekä muotoilla vartaloa kauniimmaksi ja tasapainoisemmaksi. PowerShape soveltuu yhtä hyvin sekä miehille että naisille, ja vähentää kerääntynyttä rasvaa turvallisesti. Täydelliseen tulokseen pääsemiseen on suurennettava fyysistä aktiivisuutta ja tarkistettava myös ruokavalion terveellisyys.

Edut & hyöty

·         Toimii ihon kimmoisuusasteesta riippumatta.

·         Vähentää rasvakerroksen paksuutta ja ympärysmittaa.

·         Kiinteyttää vatsan-, lantion- ja käsivarsien aluetta sekä reisiä ulkoapäin.

·         Vapautuneet rasvasolut poistetaan kehosta turvallisesti.

·         Menetelmä ei ole kirurginen ja ei edellytä ruiskeiden käyttöä.

·         Toimenpide ei edellytä paikallispuudutusta eikä kivunlievittäjien käyttämistä.

PowerShape 
PowerShapessa on yhdistetty useamman eri teknologian tarjoamat hyödyt: lipolaser, bipolaari-radioaalto (RF) ja vakuumihieronta. PowerShape on kehitetty varta vasten suurentuneiden rasvasolujen vähentämiseen, ihon aineenvaihdunnan parantamiseen sekä kollageenituotannon stimuloimisen, jonka tuloksena iho kiinteytyy ja siliää.

Palautumisaika 
Mitään erillistä palautumisaikaa tämä hoito ei edellytä, asiakas voi palata heti hoidon jälkeen tavanomaisten toimintojensa pariin.

Kokemukset
Toimenpide kestää hoidettavasta kehon alueesta riippuen 5–20 minuuttia.

Tulokset
Tulokset saattavat ilmetä 14–28 päivää kuluttua, mutta niiden edellytyksenä ovat terveellinen ruokavalio ja riittävä fyysinen aktiivisuus. Hoitokertoja pitää olla vähintään neljä ja ne suoritetaan 1-2 viikon välein.