FIN

SELLULIITTIHOIDOT

Selluliitti on aineenvaihduntahäiriö, jossa paikallisen ihonalaisen kudoksen ylimpään kerrokseen kerääntyy ylimääräistä rasvaa, nesteitä ja kuona-aineita. Rasvakudoksen kasvaminen aiheuttaa sitä tukevien kuitujen muodostumisen ja näin syntyy ihon pinnan alle hunajakennoa muistuttavia rasvakertymiä. Tehokas selluliittihoito tarkoittaa kerääntyneen rasvan ja sen tukirakenteiden poistamista.

Naisilla saattaa selluliittia esiintyä eri kehoalueilla, kaikkein useimmin reisissä. Selluliittia on myös miehille, mutta toisin kuin naisilla eniten vatsan alueella, jossa se muodostaa nk. pelastusrenkaan. Myös sellaisesta selluliitista voidaan oikealla hoidolla päästä.

Selluliittihoito stimuloi ihon verenkiertoa ja parantaa ihonsolujen aineenvaihduntaa. Näin pystyvät solut kertyneestä rasvasta paremmin suoriutumaan. Kun keho pystyy olemassa olevaa rasvaa paremmin hyödyntämään, niin iho menettää samanaikaisesti vähitellen appelsiini-ihon ulkonäköä.

Ihon verenkierto on tehokkaan selluliittihoidon seurauksena hyvä, vapautunut rasva ohjataan soluihin, jotka tarvitsevat lisäenergiaa. Rasva poistuu ja sen myötä myös selluliitti.

Selluliitista eroon pääsemiseen on useita tapoja, mutta mitään ihmeitä tekevää toimenpidettä ei ole tähän ongelmaan keksitty.

Meidän mahdollisuudet selluliitin vastaisessa taistelussa:

·         PowerShape terapia

·         mesoterapia

·         selluliittia poistavat kehonhoidot.