FIN

OXY JET HAPPIHOITO

Ikääntyminen on valitettavasti välttämätön prosessi, johon liittyvät ihon kimmoisuuden, kosteustasapainon ja elinvoiman vähentyminen. Keho tarvitsee solujen kehittämisen, uudistamiseen ja solutoiminnan elävöittämiseen jatkuvasti vettä ja happea.

Oxy Jet happikuorinta on uudenlainen teknologia, jonka avulla ihokudoksen syvimpiin kerroksiin viedään vettä ja happea, ja jolla ihon luonnollinen terve hehku palautetaan ennalleen. Ihon kunnon huomattava parantuminen näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Oxy Jet Peel toimii kerralla 5 eri tasolla.

1. Syväpuhdistus Iho puhdistetaan happea ja vettä käyttäen varovaisesti ajan myötä kerääntyneistä kuona-aineista, jotka tekevät ihosta elottoman ja väsyneen näköisen

2. Kuorinta. Kuolleet ihosolut poistetaan turvallisesti, ihon elinvoima ja hehku palautuvat ennalleen.

3. Kosteuttaminen. Happea ja aktiiviaineita sisältävä virtaus kosteuttaa ja jäähdyttää ihoa ja varmistaa täten hyvän olon tunteen.

4. Happivarustelu. Hoidon aikana kuljetetaan happi ja aktiiviaineet syvälle ihoon, jonka seurauksena ihon elinvoima palautuu ennalleen. Iho saa runsaasti happea, jota tarvitaan myös uuden kollageenin tuotantoon. Kollageeni on ihon kimmoisuuden ja nuorekkaan ulkonäön avaintekijä.

5. Mikrokierto. OxyJet happikuorinta kiihdyttää mikrokiertoa hoidettavalla alueella.

Oxy Jet happikuorinta soveltuu sekä miehille että naisille ja kaikkiin ihotyyppeihin.

Me käytämme Oxy Jet kuorivaa happihoitoa kasvoihin, kaulaan ja dekolteen alueeseen. OxyJet hoito soveltuu kuitenkin kaikkiin kehon alueisiin, jotka tarvitsevat ihoa tasoittavaa syväpuhdistusta ja –kosteutusta, hoitoa voidaan esimerkiksi antaa käsiin ja jalkoihin.