FIN

LIPOLASER

LIPOLASER – ÄLYKÄS VAIHTOEHTO RASVAIMULLE!

Rasvanpoisto LipoLaserilla

Lipolaser on uusi veitsetön rasvanpoistomenetelmä. Siinä käytetään lyhyen aallonpituuden (635–650 nm) lasersädettä.

LipoLaser on ei-invasiivinen, kivuton ja neulaton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. LipoLaser on nopea ja yksinkertainen.

LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana. Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista silloin kuin keho itse vapauttaa energiavarastojaan.

Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillisin mittaustulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueelta.

Lipolaser-hoito on nopea ja yksinkertainen, yksi alue käsitellään normaalisti alle tunnissa. Yhdellä hoitokerralla voidaan käsitellä maksimissaan kaksi hoitoaluetta, jotta keholla on aikaa myös poistaa vapautunut rasva aineenvaihdunnan kautta.

TURVALLISTA JA KIVUTONTA
Lipolaser ei aiheuta mitään epänormaaleja vaikutuksia kehossa eikä se tuhoa muita kudoksia, kuten soluja, verisuonia, hermoja tai sisäelimiä. Hoidon voi tehdä minkälaiselle iholle tahansa tai mihin kehon alueille tahansa, missä on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

VÄLITTÖMÄT TULOKSET
Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillinen hoitotulos on 2-4 cm ympärysmitan väheneminen vatsan alueella. Jos halutaan poistaa suurempia määriä rasvaa, voidaan suositella esim. 3 -8 hoitokerran sarjaa yksi kertaa viikossa.

KOHDENNETTUA RASVANPOISTOA
LipoLaserilla voidaan kohdentaa rasvanpoisto tietyille ongelmaalueille. Lasertyynyt voidaan asettaa tietylle alueelle, kuten leukaan, käsivarsiin, vatsaan tai reisiin. Ruokavaliota tai liikuntaa lisäämällä rasvan vähentäminen tietyltä alueelta ei ole mahdollista. Lipolaserilla voidaan kuitenkin käsitellä tiettyjä ongelmaalueita.

Hoidon jälkeen suositellaan paineluterapiahoito. Näin saadaan paremmin poltettua rasvasoluista vapautunut rasva ja hoitotulokset paranevat huomattavasti.

Hoiton vastasyyt :
·  epilepsia
· maksan tai munuaisten vajaatoiminta
· lymfasuonten tulehdus
· sydäntahtistin
· kipu vatsan aluella
· raskaus
· menstruation (kuukautiset)
· kasvaimet