FIN

KASVOHOIDOT

Meidän tarjoamat kasvohoidot tarjoavat tehokasta apua monenlaisten iho-ongelmien poistamisessa, mutta niissä on lisäksi syvältä rentouttava ja stressiä lievittävä vaikutus. Kaikkia hoitoja voidaan soveltaa asiakkaan ihon erikoisvaatimuksiin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Voimme siis luvata, että keskitymme aina tietyn ongelman ratkaisemiseen, tavoitteena ja tarkoituksena ihon hyvinvoinnin ja kauneuden ennalleen palauttaminen.

Parhaisiin tuloksiin pääsemiseen teemme ennen kasvohoidon aloittamista asiakkaalle perusteellisen kyselyn, jonka puitteissa esittelemme myös oikeita menetelmiä hoidon kotona jatkamiseen. Kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa pidentää ja syventää saavutettujen hyvien tulosten vaikutusaikaa.

Meidän kasvohoidoista on apua kaikkien ihotyyppien hoidossa sekä erilaisten ongelmien poistamisessa. Säännöllinen ammattimainen hoito parantaa ihon rakennetta, kimmoisuutta ja ulkonäköä.

Aloitamme yhdessä matkan kohti terveempää, nuorempaa ja kauniimpaa ihoa – huolellinen ihonhoito johtaa hyviin tuloksiin ja antaa syyn itsestään iloitsemiseen. Uusi tehokas ihonhoito-ohjelma – miksei jo tänään!